Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Extra waakzaamheid vereist bij kopen appartement

Indien u een appartement gaat kopen is het verstandig goed te onderzoeken of de Vereniging van Eigenaren VvE voldoende reserves heeft opgebouwd voor noodzakelijk groot onderhoud. In dit artikel leggen wij uit waarom.
lees meer >

Mogen wij u uitdagen?

De ANWB heeft op internet een quiz geplaatst. Hierbij ziet u 20 foto’s van alledaagse verkeerssituaties. Inmiddels hebben meer dan 90.000 mensen deze quiz gedaan. Het resultaat is dramatisch. 81.000 deelnemers maakten 4 fouten of meer en zakten voor deze test. Het blijkt dat men amper bekend is met nieuwe verkeersregels.
lees meer >

Wanneer is iets een tuinmeubel?

In een zaak die aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening werd voorgelegd had de consument een inboedelverzekering afgesloten. In de polisvoorwaarden was opgenomen dat ook schade door diefstal van tuinmeubelen was verzekerd.
lees meer >

Schade? Ook dan behartigen wij uw belangen!

Wij onderzoeken niet alleen welk financieel product van welke verzekeraar of aanbieder het beste past bij uw individuele situatie, maar wij behartigen ook uw belangen wanneer er een schade plaatsvindt. Over dat laatste informeren wij u in dit artikel.
lees meer >

Hoe hoog is uw inkomen na uw pensioen?

De meeste Nederlanders aarzelen bij de vraag hoe hoog hun pensioen zal zijn. Vaag hebben ze wel een idee. Maar of dit juist is? Geen idee. Dat is niet goed. Als financieel adviseur vinden wij dat iedereen de antwoorden op deze vragen moet weten. Wij helpen onze relaties graag bij het vinden van het antwoord op deze vragen!
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief