Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Sterke stijging aantal autobranden

Wanneer je 4.359 auto’s bumper aan bumper zet, dan ontstaat een rij auto’s met een lengte van ongeveer 20 kilometer! Al die auto’s zijn in één jaar tijd in brand opgegaan. Het overgrote deel moedwillig.
lees meer >

Palen moeten onder water staan en onder water blijven!

De een heeft een voorkeur voor een sobere omgeving tijdens zijn vakantie. De ander wil juist veel luxe. Deze verschillen zijn goed te zien bij de inrichting van pleziervaartuigen en caravans. De goederen aan boord van een pleziervaartuig of in de caravan kunnen een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen. Maar hoe zit dat nu met de verzekering van deze goederen?
lees meer >

Woning kopen: Let op de fundamenten!

1 miljoen woningen krijgen problemen
Op de meeste plekken in Nederland is de grond niet geschikt om zo maar een woning op te bouwen. Vaak is de bodem “te zacht”. Het is dan nodig om een van hout of gewapend beton gemaakte paal in de zachte bodem te brengen tot de “draagkrachtige” laag is bereikt. Op de palen rust dan de fundering die het gewicht van het bouwwerk kan dragen. Zo rust het paleis op de Dam in Amsterdam op maar liefst 13.659 palen.
lees meer >

klimaat heeft ook aandacht van de financiële sector

In het Regeerakkoord is opgenomen dat de CO2-uitstoot in 2030 met 49% verminderd moet zijn. Dat zal alleen lukken wanneer op allerlei plaatsen in de samenleving maatregelen worden genomen. Ook de financiële sector zal hierbij betrokken zijn. In dit artikel een drietal voorbeelden.
lees meer >

Hoge rendementen? Wanneer is iets te mooi om waar te zijn…..

Indien u nadenkt over alternatieven voor uw spaargeld die u wellicht meer rendement opleveren hebben wij een dringend advies: laat u niet verblinden door beloftes over hoge rendementen. Want wanneer iets te mooi is om waar te zijn …..
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief