Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


De autoverzekering wordt duurder. Goed advies belangrijk

Autoverzekeringen leveren verzekeringsmaatschappijen in Nederland stevige verliezen op. Gemiddeld leggen de maatschappijen op dit moment circa 22 cent bij op elke euro premie die zij voor een autoverzekering ontvangen. Vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen verhogen daarom hun premies.
lees meer >

Woningwaarde in 2018 met gemiddeld 6,5 procent omhoog

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft onlangs nieuwe cijfers bekend gemaakt. De verhoging van de huizenprijs kan voor u als huiseigenaar nadelen maar ook voordelen hebben.
lees meer >

Weet u waar u voor verzekerd bent?

Uit een recent onderzoek onder een representatief deel van Nederlandse consumenten blijkt dat 44% van de Nederlanders niet precies weet waarvoor ze verzekerd is. Als financieel advieskantoor vinden wij het onze taak om er juist voor te zorgen dat onze relaties wél weten waarvoor ze wel en niet verzekerd zijn.
lees meer >

E-bikes worden steeds populairder

In 2017 werden in Nederland maar liefst 957.000 nieuwe fietsen verkocht. 294.000 daarvan waren e-bikes. Waar de gemiddelde verkoopprijs van een “gewone” fiets €608 bedraagt, ligt deze bij een e-bike op ruim het drievoudige: €1.948!
lees meer >

Heeft u ook nog een (gedeeltelijk) aflossingsvrije hypotheek?

Op dit moment bestaat ongeveer de helft van de hypotheken in Nederland uit “aflossingsvrije“ hypotheken. Het gaat hierbij om hypotheken die in het verleden zijn afgesloten en waarbij is afgesproken dat de schuld niet wordt afgelost tijdens de looptijd. De aflossing dient op het eind van de leningsperiode in één keer te geschieden. Heeft u ook nog zo’n hypotheek? Dan is het volgende artikel waarschijnlijk voor u van belang.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief