Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Reisverzekering en Coronavirus

Het coronavirus is eind januari door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot internationale bedreiging voor de volksgezondheid. Onduidelijk is hoe dit virus zich in de komende tijd verder gaat verspreiden. Maar voor reizigers die zakelijk of voor een vakantie een reis hebben geboekt kunnen de financiële gevolgen groot zijn.
lees meer >

Ontwikkelingen op het gebied van pensioen heeft voor iedereen gevolgen

In dit artikel gaan wij in op een aantal ontwikkelingen rond het pensioen.
lees meer >

Nieuwe regels voor partneralimentatie

Wanneer een huwelijk of een relatie waarbij voor een geregistreerd partnerschap is gekozen eindigt, is het recht op partneralimentatie afhankelijk van de behoefte van de ene (ex-)partner en de draagkracht van de andere (ex-)partner. De regels voor partneralimentatie zijn met ingang van 1 januari 2020 veranderd.
lees meer >

Hoe zit het met diefstal van uw fiets uit de schuur bij uw woning?

In garages en schuren treffen we steeds meer relatief dure elektrische fietsen aan, maar ook de waarde van gereedschappen en materialen die men gebruikt bij een sport of hobby kan fors zijn.
lees meer >

Voorkom dubbele verzekering

Tijdens het eerste contact met nieuwe relaties van ons kantoor maken wij het regelmatig mee: hetzelfde risico is twee keer verzekerd zonder dat de relatie dat beseft. Dat is jammer want een dubbele verzekering is weggegooid geld.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief