Sparen zakelijk

STEEDS MEER BANKEN VERLATEN DE REGIO
Het komt steeds vaker voor dat banken hun kleinere kantoren sluiten. Ondernemers worden gedwongen hun bankzaken op afstand te regelen, terwijl zij juist een meer persoonlijke benadering en service wensen. Zeker voor het MKB is het belangrijk om zaken te doen met een bank die de lokale markt kent.
RegioBank kiest bewust voor de regio
Ook al is tegenwoordig bijna alles via internet te regelen, persoonlijk contact is zeker voor de wat kleinere bedrijven toch een stuk prettiger. Zij willen een bank die hun specifieke situatie begrijpt en daar op kan inspelen. Daarom kiest RegioBank er bewust voor om een bank te zijn in de regio. RegioBank is een bank zoals het MKB het graag ziet. Solide, maar altijd dichtbij, met persoonlijk advies en goede producten. Zonder poespas en gedoe, maar wel met heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Of het nu gaat om sparen, betalen, verzekeringen of andere financiële wensen, RegioBank heeft oog voor de wensen van de klant.

Altijd een adviseur in de buurt
RegioBank, onderdeel van de SNS Bank N.V., is met 550 Zelfstandige Adviseurs al jaren de grootste intermediairbank van Nederland. De Zelfstandige Adviseurs zitten bij de klant in de buurt, kennen de regio en hebben een sterke binding met de omgeving. Klanten zijn geen nummer, maar krijgen persoonlijk advies op maat van een Adviseur die hen echt goed begrijpt. Wie kan een ondernemer beter adviseren dan een adviseur die zelf ondernemer in de regio is?

Altijd een aantrekkelijke spaarrente
RegioBank is groot geworden met sparen en staat bekend om haar gunstige tarieven. Voor de zakelijke markt en ook voor particulieren.
Deze tarieven zijn vaak gunstiger dan bijvoorbeeld die van de Rabobank. Dat is eenvoudig te controleren met de Rentevergelijker op regiobank.nl of loop eens bij ons binnen.Wij kunnen samen met u bekijken of u meer uit uw spaargeld kan halen.

Meer weten?
Sinds 2001 zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Wij zijn een vertrouwd gezicht in de regio.
Naast advies over verzekeringen, hypotheken en pensioenen kunt u bij ons ook terecht voor een compleet assortiment aan bankproducten van RegioBank.
Van een betaalrekening met alle mogelijkheden tot een spaarrekening die altijd een zeer aantrekkelijke rente biedt.
Kom gerust eens langs of bel 088-0232323 voor een afspraak


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief