Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Vergeet u niet uw Zorgtoeslag aan te vragen?

Helaas vergeten veel mensen toeslagen waar zij recht op hebben aan te vragen en dat is jammer, want de toeslag is nu juist bedoeld om mensen die het niet breed hebben financieel iets meer ruimte te geven.
lees meer >

Laten we regelmatig even om tafel zitten

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van uw financiële zekerheid. Om dit optimaal te kunnen doen is het verstandig dat wij periodiek met u om tafel zitten om alle belangrijke onderwerpen die van invloed kunnen zijn op uw financiële positie door te nemen.
lees meer >

Huis verkopen met recht om te blijven wonen?

In het buitenland komt het vaker voor dan in Nederland: ouderen die hun woning verkopen met het recht om in de woning te blijven wonen zolang ze leven.
lees meer >

Wat als u uw woning gedwongen moet verlaten?

Het komt dagelijks voor. Een consument die naar een bank of financieel adviseur gaat voor een hypotheek waarmee de aankoop van een woning kan worden gefinancierd. De wet stelt allerlei eisen hoe tot een verantwoord advies moet worden gekomen. Een van de eisen is dat de adviseur aandacht schenkt aan de mogelijkheid dat door voortijdig overlijden van een van de partners een inkomen wegvalt waardoor de achterblijvende partner niet langer de woonlasten kan opbrengen.
lees meer >

Wat als iemand tijdens een teamsport door u letsel oploopt?

Over sporten gesproken: u gaat net even te laat van huis. U dreigt uw trein te missen. Bij het station neemt u een spurt. In volle vaart raakt u iemand die vervolgens ongelukkig komt te vallen, een beenbreuk oploopt en een aantal weken niet kan werken.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief