Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Vragen van consumenten naar aanleiding van het coronavirus

Het coronavirus houdt iedereen op dit moment sterk bezig. Dat geldt ook voor de vraag hoe het zit met dekking van de verzekeringen die de consumenten hebben afgesloten. Enkele vragen en antwoorden.
lees meer >

Weet hoe de financiële situatie van het gezin is bij overlijden partner

Binnen veel gezinnen bestaat vaak geen goed beeld hoe de financiële gezinssituatie is, indien een van de partners onverwacht komt te overlijden. Een ongewenste toestand die veel leed kan veroorzaken. Wij bieden graag onze hulp aan om u dit inzicht wél te geven.
lees meer >

Hoe gaat uw verzekering om met storm?

Sinds stormen namen krijgen klinkt het gezelliger, maar die ongenode bezoekers kunnen een hoop schade aanrichten. In dit artikel gaan wij in op de vraag hoe verzekeringen met schades door storm omgaan.
lees meer >

Hoe aansprakelijk voelt u zich?

Door een moment van onoplettendheid kunt u een ander schade toebrengen. Bijna iedereen heeft juist voor dat soort situaties een Aansprakelijkheids Verzekering voor Particulieren, AVP, afgesloten. Maar ergens aansprakelijk voor zijn, is iets anders dan zich ergens aansprakelijk voor vóelen. Dit verschil proberen wij in dit artikel uit te leggen.
lees meer >

Scheiden en de autoverzekering

Helaas komt het regelmatig voor dat een huwelijk eindigt in een echtscheiding. Naast vele andere zaken die wij dan voor onze relaties regelen, komt vaak ook de vraag naar voren ”wat doen we met de schadevrije jaren van onze autoverzekering?”.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief