Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Schade? Ook dan behartigen wij uw belangen!

Wij onderzoeken niet alleen welk financieel product van welke verzekeraar of aanbieder het beste past bij uw individuele situatie, maar wij behartigen ook uw belangen wanneer er een schade plaatsvindt. Over dat laatste informeren wij u in dit artikel.
lees meer >

Hoe hoog is uw inkomen na uw pensioen?

De meeste Nederlanders aarzelen bij de vraag hoe hoog hun pensioen zal zijn. Vaag hebben ze wel een idee. Maar of dit juist is? Geen idee. Dat is niet goed. Als financieel adviseur vinden wij dat iedereen de antwoorden op deze vragen moet weten. Wij helpen onze relaties graag bij het vinden van het antwoord op deze vragen!
lees meer >

Een energiebespaaradviseur

Naast aandacht voor het klimaat is kritisch kijken naar de mogelijkheden om energie te besparen goed voor uw portemonnee. Een relatief nieuw beroep is hierdoor ontstaan: De energiebespaaradviseur.
lees meer >

We verzamelen wat af…….

Bent u ook een verzamelaar? Van klein zilverwerk bijvoorbeeld of heeft u een bijzondere platencollectie? Dan is dit artikel misschien voor u interessant.
lees meer >

Goed om even bij stil te staan: de nieuwe WOZ-waarde van uw woning

In de beschikking van de gemeente wordt de nieuwe WOZ-waarde van de woning vastgesteld. Het is verstandig om deze beschikking dit jaar met extra aandacht te lezen.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief