Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Letsel na een ongeval? Altijd een deskundige inschakelen

Een recente, rechterlijke uitspraak toont aan hoe belangrijk het advies van een deskundige kan zijn bij het verhalen van letselschade.
lees meer >

Zorg voor totaaloverzicht van uw verzekeringen

Helaas. Het komt nog vaak voor. In de loop der jaren sluit iemand meerdere verzekeringen af. Een aantal bij het financieel advieskantoor waar “alle verzekeringen” lopen. Maar dat zijn dus niet alle verzekeringen, want toen ‘die ene keer bij die bank” werd ook een verzekering afgesloten. En toen die leuke advertentie op internet voorbijkwam, werd ook “met één klik’ een verzekering afgesloten. De einduitkomst is bij veel mensen hetzelfde: verzekeringen zijn verspreid over meerdere organisaties en niemand heeft een overzicht van het totaal en niemand voelt zich voor dat totaaloverzicht ook verantwoordelijk.
lees meer >

De studiekosten van uw kinderen

Kinderen die studeren maken hoge kosten. In welke mate mogen ouders die hiertoe financieel in staat zijn, hun kinderen financieel een handje helpen?
lees meer >

Zullen wij eens naar alle onderdelen van uw hypotheek kijken?

We weten allemaal dat we door met enige regelmaat onderhoud aan onze auto te laten uitvoeren voorkomen dat we op het moment dat het net even niet uitkomt stilstaan of dat we geconfronteerd worden met reparaties die veel duurder zijn dan de kosten van het onderhoud. Wat geldt voor uw auto, geldt ook voor uw hypotheek.
lees meer >

Onafhankelijk adviseur? Hoe zit dat nu precies

In de communicatie van ons kantoor vermelden wij dat wij een ‘onafhankelijk financieel adviseur zijn’. Onlangs kregen wij de vraag wat dit nu eigenlijk precies inhoudt. We leggen het graag uit.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief