Op zoek naar een huurwoning?

Graag willen wij u helpen bij het vinden van een passende huurwoning. Als eerste willen wij u vragen hiervoor het formulier Inschrijving huurwoning in te vullen zodat wij een goed beeld hebben van uw wensen. Wij verzoeken u dit ingevulde formulier in te leveren op ons kantoor of te retourneren via makelaardij@oppen.nl.

Woningen worden niet verhuurd voor een periode korter dan 12 maanden. Verder zijn de regels opgenomen in het inschrijfformulier bepalend. De regels vindt u op de laatste bladzijde van het inschrijfformulier. Hierin staan de criteria waaraan zoekers moeten voldoen willen zij in aanmerking komen voor een woning. Incomplete inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor of een afspraak maken met een van onze makelaars. Voor een goed, ruim aanbod en service werken wij samen met The Rental Agent.

Als u als bij ons een woning huurt, of via www.therentalagent.nl, staan wij garant voor een uitgebreide huurbegeleiding. Vanaf het moment van inschrijving gaan wij actief op zoek voor de bij u best passende woning. Ook na het vinden van een woning zullen wij u bij de hele afhandeling en nazorg uitgebreid bijstaan.

Tarieven

Als kantoor hebben wij een vast tarief vastgesteld voor u als woningzoekende om op deze manier duidelijkheid te scheppen. Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is er nog een bedrag verschuldigd van € 75,00 inclusief BTW.

Woning aanhuren N.A.T.O. medewerkers

Medewerkers van de N.A.T.O.  kunnen zich rechtstreeks tot ons kantoor wenden. Voor hen zijn er speciale afspraken gemaakt met de N.A.T.O.

Mitarbeiter von der N.A.T.O. können sich wenden an unsermen Büro. Für Ihnen haben wir mit der N.A.T.O. spezielle Vereinbarungen abgestimmt.

N.A.T.O. staff and employees can contact our office directly. There are special arrangements made with the N.A.T.O.


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief