weet u wat uw financiele mogelijkheden zijn tijdens de Open Huizen Dag op 6 april a.s.

Op zaterdag 6 april organiseert de NVM weer de landelijke Open Huizen Dag. Dit beproefde concept verdubbelt de kans op woningverkoop. Wilt u hier ook  van profiteren maar twijfelt u over uw mogelijkheden? Maak dan voor 6 april een afspraak met ons. Wij maken uw financiele positie snel inzichtelijk en met ons gratis informatiepakket kunt u zich met een zeker gevoel begeven op de huizenmarkt.

Voor aankopers en verkopers,

Het is handig om meer te weten over het bedrag dat u kunt lenen. En wat uw maandlasten zullen zijn. Om u goed voorbereid op huizenjacht te laten gaan, nodigen wij u van harte uit voor een adviesgesprek met 1 van onze 4 hypotheekadviseurs. U ontvangt dan kosteloos ons pakket voor aankopers met handige informatie zoals tips voor woningzoekenden, advies over kopen of toch nog even huren, en een verhuisplanner.

Staat uw woning te koop of overweegt u dit? Ook dan zullen wij u verder helpen, kom langs en ontvang de verkoopversneller en tips voor een succesvolle Open Huizen Dag. En met onze bezichtigingswijzer voor verkopers komt uw huis helemaal uit de verf!

Afspraak zo gemaakt,

Onze hypotheekadviseurs geven u graag antwoord op al uw vragen. Het gesprek vindt plaats waar en wanneer u dat wilt: bij u thuis of bij ons op kantoor. U kunt ons bellen 088-0232323 of mailen via info@oppen.nl voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uurSchrijf u nu in voor onze nieuwsbrief