Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Geen leuke vraag, maar wat kan het overlijden van een naaste (financieel) voor u betekenen?

Wij weten echt wel dat u er waarschijnlijk niet aan wilt denken. Maar net als de huisarts zijn patiënten telkens erop zal wijzen dat roken slecht is voor de gezondheid, attenderen wij onze relaties op het belang om af en toe vijf minuten de tijd te nemen voor wat de financiële gevolgen kunnen zijn bij het overlijden van een naaste.
lees meer >

Al die elektrische apparaten……

Niet alleen dat steuntje in onze rug op de fiets danken we aan de accu. Er is een enorme lijst van voorwerpen die, voorzien van een accu ons leven aangenamer maken. Maar er is wel een aandachtspuntje….
lees meer >

Niet automatisch verzekerd op uw inboedelverzekering

Veel Nederlanders hebben een overlijdensrisicoverzekering. Het is verstandig om periodiek te controleren of deze verzekering nog aansluit bij uw actuele situatie. Soms kunnen aantrekkelijke besparingen op de premie worden bereikt. In dit artikel vertellen wij u hierover meer.

lees meer >

Sterke stijging aantal autobranden

Wanneer je 4.359 auto’s bumper aan bumper zet, dan ontstaat een rij auto’s met een lengte van ongeveer 20 kilometer! Al die auto’s zijn in één jaar tijd in brand opgegaan. Het overgrote deel moedwillig.
lees meer >

Palen moeten onder water staan en onder water blijven!

De een heeft een voorkeur voor een sobere omgeving tijdens zijn vakantie. De ander wil juist veel luxe. Deze verschillen zijn goed te zien bij de inrichting van pleziervaartuigen en caravans. De goederen aan boord van een pleziervaartuig of in de caravan kunnen een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen. Maar hoe zit dat nu met de verzekering van deze goederen?
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief