Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Wat doen wij wanneer u schade heeft?

Ons beroep is om u te helpen risico’s beheersbaar te maken. Dat doen we door u te adviseren welke verzekeringen van welke aanbieders het beste bij uw situatie passen. Ook wanneer u na een schade een beroep wilt doen op de door u afgesloten verzekering behartigen wij uw belangen. In dit artikel vertellen wij u hierover iets meer.
lees meer >

Woningmarkt lijkt tot rust te komen

De markt van koop- en verkoop van woningen is op veel plaatsen in Nederland de afgelopen periode “overspannen” geweest met veel woningen die boven de vraagprijs werden verkocht en kopers die zonder financieringsvoorbehoud tegen elkaar opboden. De markt lijkt nu wat tot rust te komen.
lees meer >

Uitkeringen bij pensioenfondsen staan onder druk

Bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds zijn bijna drie miljoen mensen aangesloten. Begin mei maakte het fonds bekend dat er in de komende jaren waarschijnlijk gekort gaat worden op de pensioenuitkeringen. Geen goed nieuws dus voor de mensen die bij dit fonds verplicht verzekerd zijn voor hun oude dag.
lees meer >

Aankopen en verzekeren samen? Toch maar even advies vragen

In april jl. heeft de Consumentenbond een onderzoek gedaan naar fietsverzekeringen. De uitkomsten waren opvallend. Als voorbeeld heeft men een 40-jarige Rotterdammer genomen die een e-bike van €2.500 wil verzekeren. De verschillen in premies zijn enorm. Waar een verzekeringsmaatschappij als Allianz €74 aan premie voor deze verzekering vraagt, brengt een andere verzekeraar die haar verzekeringen vooral verkoopt via de fietshandel voor deze verzekering €210 aan premie in rekening.
lees meer >

Cijfers om even stil bij te staan

Van de uitkomsten van het onderzoek “Geldzaken in de praktijk” van het NIBUD werden wij even stil. Waarom? Wij lichten het toe.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief