Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Hoe zit het met uw mobiele telefoon en uw verzekering?

Wanneer mensen twintig jaar geleden even hadden kunnen kijken naar het heden dan zouden ze waarschijnlijk verbaasd hebben gevraagd waarom toch al die mensen naar hun hand keken. In de trein, op het schoolplein ja een enkeling zelfs in de auto. Wij zijn aan de smart-phone verslaafd geraakt. Maar hoe zit het eigenlijk met de verzekering van deze mobiele telefoon?
lees meer >

Dader onbekend?

Het Waarborgfonds Motorverkeer is in 1965 opgericht. Het Waarborgfonds is er voor mensen die door een motorvoertuig zoals een brommer, auto, of tractor schade hebben geleden zonder dat de dader bekend is. Ook wanneer de dader wel bekend is, maar niet beschikt over een wettelijk aansprakelijkheidsverzekering, kan het Waarborgfonds de schade vergoeden.
lees meer >

De wereld verandert, verandert uw verzekering mee?

Het beginsel van verzekeren is vele eeuwen oud. Helaas verandert de samenleving sneller dan verzekeringen. Voor u extra reden om regelmatig contact met ons kantoor te onderhouden.
lees meer >

Extra lenen voor duurzaamheid? Eerst even goed rekenen!

Veel banken bieden de mogelijkheid om uw hypotheek te verhogen om daarmee maatregelen te financieren om uw woning duurzamer te maken. Een goede zaak. Maar toch is het belangrijk om samen met ons even te rekenen. In dit artikel leggen wij uit waarom.
lees meer >

WA- autoverzekering geen vrijbrief voor onjuist handelen

De WA-autoverzekering vergoedt de schade die u met uw auto aan derden toebrengt. Maar in bepaalde situaties kan de verzekeraar de schade verhalen. Hoe dat zit leggen wij in dit artikel uit.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief