Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Partnerpensioen is geen automatisme

De meeste werknemers bouwen pensioen op bij de werkgever waar zij in dienst zijn. Heeft, wanneer door ziekte of ongeval de werknemer komt te overlijden, de partner dan automatisch recht op een nabestaandenpensioen? Het antwoord op die vraag is belangrijk want een deel van het gezinsinkomen valt waarschijnlijk weg terwijl veel van de kosten van het gezin hetzelfde blijven.
lees meer >

Levensverwachting blijft stijgen

Het Centraal Bureau voor de Statistiek verwacht dat in 2024 de gemiddelde resterende levensverwachting van hen die op dat moment 65 jaar zijn nog 20,63 jaar zal zijn. In dit artikel gaan wij kort in op de gevolgen van de stijgende levensverwachting.
lees meer >

Vervroegd aflossen? Verder kijken dan alleen de hypotheek

Veel mensen besluiten vrijwillig om een deel van hun hypotheekschuld vervroegd af te lossen. Wij adviseren u om in dat geval ook te kijken naar eventuele andere verzekeringen die met deze hypotheek te maken hebben.
lees meer >

Brand: Eenvoudige maatregelen kunnen veel leed voorkomen

In 2017 werden bij verzekeringsmaatschappijen 95.964 claims ingediend op de inboedel- en opstalverzekering waarbij brand de oorzaak was. Door eenvoudige maatregelen te treffen kunnen het risico op brand en de gevolgen daarvan sterk verminderd worden.
lees meer >

Verstandig besluit: Duurzaam maken van uw woning

Het duurzaam maken van uw woning is een verstandig besluit. De maatregelen komen de waarde van uw woning ten goede en u bespaart kosten die in de komende jaren steeds hoger zullen worden. Maar net zo belangrijk: het is goed voor het milieu. De vraag waar veel van onze relaties mee kampen is: waar te beginnen.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief