Actuele hypotheekrentes

Onderstaand de hypotheekrentes welke wij u m.i.v. 29 april 2020 kunnen aanbieden: OPS Advies Verzekeringen heeft hypotheekarrangementen met zo'n 15 verschillende hypotheekverstrekkers. Wij krijgen - in verband met een gerichte en voordelige inkoop van hypotheken - korting op de door de verschillende maatschappijen en banken gehanteerde tarieven. Deze korting geven wij in zijn geheel door aan onze klanten. Vandaar dat wij u op dit moment de volgende rentes kunnen aanbieden (uiteraard zijn andere rentevastperiodes ook mogelijk, informeer vrijblijvend naar onze uitzonderlijk lage rentestanden):

Vraag bij ons naar de voorwaarden voor de aantrekkelijke Duitslandhypotheken (minimale inbreng eigen middelen of overwaarde op uw woning 25%)

Dagrente(s)*

rente variabel 1,46 %
rente 2 jaar vast 0,91 %
rente 5 jaar vast 1,07 %
rente 7 jaar vast 1,10 %
rente 10 jaar vast 1.15 %
rente 15 jaar vast 1.54 %
rente 20 jaar vast 1.56 %
rente 30 jaar vast 1,81 %

*  Genoemde rentes zijn momentopnames cq. dagrentes en afhankelijk van de aflossingsvorm, derhalve kunnen deze ook dagelijks wijzigen, en kunnen er aan deze rentepercentages geen rechten ontleend worden.  Voor informatie over de actuele rentestanden kunt u contact opnemen met ons kantoor. Op dit moment kunnen wij u lage rentes bieden voor hypotheekverstrekkers uit het buitenland en dan met name Duitsland. Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.


Voor de goede orde wensen wij u nog mede te delen dat er bij diverse banken nog aparte actietarieven (zoals bij nieuwbouw en dergelijke) verkregen kunnen worden indien u door onze bemiddeling een hypotheek aanvraagt.
Indien u via onze bemiddeling een hypotheekofferte aanvraagt zullen wij hier natuurlijk rekening mee houden.


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief