Onze nieuwe medewerker Harry vertelt | 10 oktober 2017


Harry Baggen

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen als nieuwste collega bij adviesburo van Oppen/Pelzer/Simons:

Ik ben Harry Baggen, 50 jaar jong en ben woonachtig in de gemeente Beekdaelen in oprichting ( Schimmert ) en ben gehuwd met Alinda. Wij hebben geen kinderen. Mijn hobby’s zijn: op vakantie gaan naar diverse ( steeds verschillende ) bestemmingen om toch veel van onze mooie wereld te zien, tuinieren en wandelen in de natuur.

Ik ben al ruim 31 jaar werkzaam in de verzekerings-/ hypotheekbranche. Deze branche is altijd in beweging en verandert continue. Dat is ook wat deze branche zo mooi maakt om in te mogen werken. Sinds 18 september 2017 ben ik werkzaam bij adviesburo van Oppen/Pelzer/Simons als commercieel binnendienst medewerker / ondersteuning buitendienst. De laatste 17 jaren ben ik werkzaam geweest in de buitendienst als financieel adviseur Particulieren. Deze ervaring hoop ik mee te nemen in mijn huidige nieuwe functie. Tevens kan ik als vraagbaak/sparringpartner dienen voor collega’s zodat wij samen onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

Ik ben blij te mogen werken met collega’s die betrokken, betrouwbaar en deskundig zijn zodat wij samen u van dienst kunnen zijn. Wilt u ook door mij of één van mijn collega’s geïnformeerd worden over onze dienstverlening, neem dan contact op met ons kantoor en dan maken we er een geweldig goede samenwerking van.

Groetjes, Harry


Reacties

er zijn nog geen reacties op dit item.

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Reactie
 
Antispam vraag, type het volgende getal over.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief