Onze nieuwe medewerker Dennis vertelt | 11 december 2017


Hoi, ik ben Dennis Schröder.

Per 1 november ben ik in dienst gekomen bij van Oppen/Pelzer/Simons als adviseur buitendienst. Ik stel mij graag even voor:

Ik ben 40 jaar en geboren in Brunssum. Samen met Elise en mijn twee kinderen Puck (7) en Stijn(11) wonen wij in de jonge en gezellige wijk Hoogveld in Sittard. In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met het gezin. Sporten en lekker uit eten of een gezellig avondje met vrienden en een wijntje vullen meestal de rest van mijn vrije tijd.

De afgelopen 14 jaar heb ik in Tilburg gewerkt bij Achmea/Interpolis. Na 12 jaar reizen tussen Sittard en Tilburg heb ik vorige maand de grote stap genomen en de overstap gemaakt naar een kleiner maar meer persoonlijk kantoor. De ervaringen en kennis die ik daar heb opgedaan kan ik heel goed meenemen naar een meer persoonlijke dienstverlening.

Nu na drie weken werken bij van Oppen/Pelzer/Simons merk ik dat mijn nieuwe collega’s uitermate betrokken en deskundig zijn. De samenwerking is er prettig en het contact met de klanten is warm. Ik hoop u snel te ontmoeten, op kantoor of bij u thuis.

Tot snel

Dennis


Reacties

er zijn nog geen reacties op dit item.

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Reactie
 
Antispam vraag, type het volgende getal over.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief