« terug naar overzicht

Vrusschemigerweg 28 B

6417 PC HEERLEN
Nederland
Vraagprijs € 149.000 kosten koper
Status Onder optie
Aanvaarding in overleg
VVE Checklist aanwezig ja
APPARTEMENT (WOONOPPERVLAKTE 60 M2) MET TERRAS (30 M2) OP BEGANE GROND GELEGEN IN GELIEFDE OMGEVING OP LOOPAFSTAND VAN NATUURGEBIED

BEGANE GROND:
Terras (30 m2) met houten berging en toegang tot woning; entree met cv-ruimte (hier hangt de Nefit cv-combiketel '09), meterkast en betegeld toilet; 2 slaapkamers (resp. groot: 4.05*2.98m en 2.78*2.36m); betegelde badkamer (1.84*2.96m) met inloopdouche, vaste wastafel met meubel en aansluiting wasautomaat; woonkamer (4.21*6.72m) met muurkast en aanbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur.
Separaat ligt een berging.

BIJZONDERHEDEN:
Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en grotendeels rolluiken. Het dak is circa 15 jaar oud.
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is 18,02 euro. Dit bedrag is voor de opstal- en glasverzekering. De woning kenmerkt zich door de fijne lichtinval en ligging tegenover een natuurgebied.
Bouwjaar: 1985. Inhoud: 200 m3. Woonoppervlakte: 60 m2. Terras: 30 m2.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
Bouw
Soort woonruimte Appartement
Soort appartement portiekwoning
Soort bouw bestaande bouw
Bouwjaar 1985
Soort dak plat dak
Huidige bestemming Woonruimte
Kwaliteit
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Tuin kwaliteit normaal
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 1
Garage geen garage
Oppervlakte
Woonoppervlakte 60 m2
Globale tuin oppervlakte 30 m2
Buitenruimtes 30 m2
Inhoud
Inhoud 200 m3
Energie
Warm water c.v.-ketel
Buitenruimte
Voorzieningen rolluiken
Tuin zonneterras
Hoofdtuin
Type zonneterras
Positie zuidwest
Lengte 273 cm
Breedte 1085 cm
Oppervlakte 30 m2
Achterom ja

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief