« terug naar overzicht

Kruisberghof 13

6444 CW BRUNSSUM
Nederland
Vraagprijs € 89.000 kosten koper
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
VVE Checklist aanwezig ja
TE MODERNISEREN 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENT MET TERRAS VAN CIRCA 35 M2 (IN BRUIKLEEN VAN DE VVE)

KELDER:
Privé bergruimte (1.23/1.88*6.00m),gemeenschappelijke ruimte en achteringang.

BEGANE GROND:
Centrale entree met brievenbussen, trap naar verdieping en toegang tot kelder; hal met meterkast, bergruimte en toilet; 2 slaapkamers (resp. groot 3.55*3.37m en 2.00*3.37m), allebei met vaste kast en 1 met toegang tot terras; badkamer (1.92*2.43m) met douche en vaste wastafel; woonkamer (3.56*5.15m); dichte keuken (1.91* 3.84m) met eenvoudige keukeninstallatie, aansluiting wasapparatuur en gehuurde cv-ketel; terras (7.70*4.50m) met schutting en achterom.

BIJZONDERHEDEN:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, de gevels zijn gereinigd in 2008 en de daken zijn vernieuwd in 2007. Het appartement is voorzien van deels kunststof kozijnen met dubbel glas, deels houten kozijnen met dubbel glas en rolluiken. Het terras is in bruikleen van de vereniging van eigenaren. Het centrum van Brunssum is op loopafstand.
Bouwjaar: 1974. Woonoppervlakte: 60 m2. Bijdrage VvE € 139,72 p/mnd.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
Bouw
Soort woonruimte Appartement
Soort appartement portiekflat
Soort bouw bestaande bouw
Bouwjaar 1974
Huidige bestemming Woonruimte
Kwaliteit
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Tuin kwaliteit normaal
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 1
Garage geen garage
Oppervlakte
Woonoppervlakte 60 m2
Overige functies 9 m2
Globale tuin oppervlakte 35 m2
Inhoud
Inhoud 180 m3
Energie
Energielabel C
Warm water c.v.-ketel
Buitenruimte
Voorzieningen rolluiken
Tuin zonneterras
Hoofdtuin
Type zonneterras
Positie noordoost
Lengte 450 cm
Breedte 770 cm
Oppervlakte 35 m2
Achterom ja

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief