Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Langere looptijd hypotheken kan voor starters uitkomst zijn

Banken en geldverstrekkers starten voorzichtig met hypotheken met een looptijd van meer dan 30 jaar. Dit kan een uitkomst zijn voor starters. Maar niet zonder eerst te hebben uitgezocht wat de voor – en nadelen zijn. In dit artikel lichten wij dit toe.
lees meer >

Overlijdensrisicoverzekering en huwelijk: Fiscale regels maken het ingewikkeld

Als u vragen heeft over uw verzekering adviseren wij om altijd contact met ons op te nemen. De teksten van onze nieuwsbrieven houden wij algemeen. De artikelen zijn vooral bedoeld om de lezers attent te maken op bepaalde ontwikkelingen. Uw individuele situatie kan echter net iets anders zijn dan in een artikel is beschreven. Zeker bij onderwerpen waar het gaat om de toepassing van belastingwetgeving, is het altijd belangrijk de exacte omstandigheden te kennen.
lees meer >

U heeft een schade? Wij gaan voor u aan de slag! U heeft een schade? Wij gaan voor u aan de slag!

Vrijwel iedereen zal het ooit meemaken: een schade. Dat kan een schade zijn aan de auto, stormschade aan uw woning of een diefstal. Maar ook een onvoorzichtige beweging waardoor dat mooie servies in de winkel in duizend stukjes valt. Als het goed is heeft u juist voor deze situaties een verzekering die de financiële gevolgen van deze calamiteiten opvangt. Maar u heeft niet alleen een verzekering. U heeft ook de dienstverlening van ons kantoor. Waarom dat zo belangrijk is leggen wij u graag uit.
lees meer >

Laat ons uw overlijdensrisicoverzekering controleren

Elders in deze nieuwsbrief zijn wij ingegaan op de regels rondom erfbelasting bij uitkeringen van een overlijdensrisicoverzekering. Wij willen u attenderen op de sterke dalingen die in de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden met betrekking tot de premies van overlijdensrisicoverzekeringen. Mogelijk kan deze tendens ook voor u een aanzienlijke besparing betekenen.
lees meer >

Ruim de helft van samenwonenden heeft geen samenlevingscontract

In september 2017 heeft er een onderzoek plaatsgevonden onder ruim 1.700 personen van 18 jaar en ouder die samenwonen zonder huwelijk of geregistreerd partnerschap. Bijna de helft (49%) van hen heeft wel de intentie om in de aankomende 5 jaar te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. De overige 51% heeft deze intentie niet. Het niet tijdig maken van goede afspraken geeft een verhoogd risico op financiële problemen indien de relatie eindigt.


lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief