Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Startersmarkt

Met een vliegende start het nest verlaten?
Kom vrijblijvend naar onze startersmarkt!

Op 25 maart van 10:00 - 14:00 uur

Locatie: Raadhuisstraat 1, Brunssum (oud ABN AMRO pand)
lees meer >

Ons vak? Ontzorgen

Wij praten regelmatig met onze klanten over hoe zij denken over verzekeringen, banken en verzekeringsmaatschappijen. Enkele lijnen die in veel gesprekken terugkomen zijn de volgende:
lees meer >

Hoe zit het met uw koopkracht in 2017?

De verkiezingen komen eraan. In de komende weken zullen de “koopkrachtplaatjes” weer veelvuldig door de politici worden geschetst. Maar hoe is de koopkrachtontwikkeling bij u. Gaat u er nu wel of niet op vooruit?
lees meer >

Voordeel te behalen uit uw overlijdensrisicoverzekering?

In de afgelopen jaren heeft er in de Nederlandse markt een enorme concurrentie plaatsgevonden tussen verzekeringsmaatschappijen die overlijdensrisicoverzekeringen aanbieden. Sinds 2002 en nu zijn de premies voor nieuw afgesloten verzekering bijna 57 % gezakt. Mogelijk dat u als consument hiervan kunt profiteren.
lees meer >

Uw mobiele telefoon en de reisverzekering

Uw mobiele telefoon en de reisverzekering

Wanneer u naar het buitenland reist, dan is het altijd verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Als financieel adviseur vinden wij dit vooral belangrijk met het oog op de kosten van noodzakelijke medische behandelingen in het buitenland en eventuele bijzondere reiskosten, zoals de bekende “gipsvluchten” om te kunnen terugkeren naar Nederland. Ook is een reisverzekering van belang bij de kosten van repatriëring naar Nederland in geval van overlijden in het buitenland.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief