Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


NHG maakt financiering energiebesparing gemakkelijker

De Nationale Hypotheek Garantie kan u meer bieden dan alleen zekerheid bij bijvoorbeeld een gedwongen verkoop van uw woning. We laten u graag zien wat dit voor u kan betekenen.
lees meer >

Internetfraude. Is dit gedekt in uw verzekering?

In juli 2016 wordt de dame in kwestie telefonisch benaderd door een Engels sprekende man die zich voordoet als medewerker van Microsoft. De man geeft aan, dat de computer fouten bevat en dat hij zal helpen deze op te lossen. Het lukt de man om onder valse voorwendselen de computer over te nemen en vervolgens betalingen te doen via de bankrekeningen van de dame. In totaal wordt er op deze wijze ruim € 29.500 van de rekening ontvreemd. De dame in kwestie neemt haar bank kwalijk dat deze de ongebruikelijke betalingen heeft uitgevoerd.
lees meer >

Kabinet: Bied meer ruimte aan senioren om hypotheek af te sluiten

Het Kabinet, bij monde van minister Plasterk, heeft begin juli een indringend beroep gedaan op de financiële sector om aan senioren meer mogelijkheden te bieden om een hypotheek af te sluiten. In dit artikel gaan wij in op de achtergrond van deze oproep.
lees meer >

Pensioensysteem blijft onderwerp van discussie

Nederland heeft een mooi pensioensysteem. Toch worden hierin in de komende tijd veranderingen aangebracht. U zult hierover regelmatig berichtgeving tegenkomen in de media. Wij vertellen u graag meer over deze ontwikkeling.
lees meer >

Met de auto naar het buitenland? denk aan de vignetten

Als automobilist kunt u te maken krijgen met tolvignetten en milieuvignetten. Een tolvignet is een sticker waarvoor u moet betalen. Het is een vergoeding voor het gebruik maken van de wegen in het betreffende land.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief