Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Hoofdelijk aansprakelijk. Wat is dat?

De meeste mensen die een woning kopen sluiten een hypotheek af. Een hypotheek is een bijzondere lening, waarbij de bank het recht krijgt om de woning (leeg) te verkopen indien degene die de lening is aangegaan niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet.
lees meer >

Plannen voor een huwelijk? Laat ons eerst even kijken naar de verzekeringen

Heeft u plannen om te gaan trouwen? U moet dan veel regelen. Toch adviseren wij u even de tijd te nemen om ook met ons een afspraak te maken. We leggen graag uit waarom dit belangrijk is.
lees meer >

Houdt u van cijfers?

In Nederland waren er eind 2015 maar liefst 188 verschillende verzekeringsmaatschappijen actief. Allemaal hebben ze eigen verzekeringsvoorwaarden die onderling sterk kunnen verschillen. Als onafhankelijk advieskantoor kunnen wij bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen onderzoeken welke maatschappij voor u een passende oplossing heeft.
lees meer >

Klein pensioen overdragen naar groot pensioen?

Wanneer u bij een werkgever werkt, dan bouwt u meestal pensioenrechten op. Werkt u maar korte tijd bij een werkgever, dan bouwt u ook maar een klein pensioen op. Als u gedurende uw arbeidzame leven vaak van baan verwisselt, dan kunnen op allerlei plaatsen “kleine” pensioenpotjes gaan ontstaan. Binnenkort kunt u al die potjes samenvoegen.
lees meer >

Private lease: vooral gemak met een stevig prijskaartje

Het aantal particulieren dat besluit hun privé auto te gaan leasen neemt sterk toe. Gemak en zekerheid over de kosten zijn de belangrijkste motieven. Maar hieraan hangt een stevig prijskaartje….
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief