Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Vergoeding schade aan mobiele telefoons wordt beperkt

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. De waarde van de nieuwste telefoons gaat richting de € 1.000,-. Veel verzekeraars gaan de dekking voor schade aan mobiele telefoons beperken.
lees meer >

NHG maakt financiering energiebesparing gemakkelijker

De Nationale Hypotheek Garantie kan u meer bieden dan alleen zekerheid bij bijvoorbeeld een gedwongen verkoop van uw woning. We laten u graag zien wat dit voor u kan betekenen.
lees meer >

Internetfraude. Is dit gedekt in uw verzekering?

In juli 2016 wordt de dame in kwestie telefonisch benaderd door een Engels sprekende man die zich voordoet als medewerker van Microsoft. De man geeft aan, dat de computer fouten bevat en dat hij zal helpen deze op te lossen. Het lukt de man om onder valse voorwendselen de computer over te nemen en vervolgens betalingen te doen via de bankrekeningen van de dame. In totaal wordt er op deze wijze ruim € 29.500 van de rekening ontvreemd. De dame in kwestie neemt haar bank kwalijk dat deze de ongebruikelijke betalingen heeft uitgevoerd.
lees meer >

ER WORDEN MEER MOTOREN GESTOLEN!

In het eerste halfjaar van 2017 zijn er 807 motoren gestolen. Dat is een stijging van 10,5 % ten opzichte van het eerste halfjaar van 2016. Van de honderd gestolen motoren worden er uiteindelijk gemiddeld slechts 14 teruggevonden. Het vermoeden bestaat dat een deel van de motoren wordt gestolen om deze vervolgens te ‘strippen’ en de onderdelen los te verkopen.
lees meer >

Kabinet: Bied meer ruimte aan senioren om hypotheek af te sluiten

Het Kabinet, bij monde van minister Plasterk, heeft begin juli een indringend beroep gedaan op de financiële sector om aan senioren meer mogelijkheden te bieden om een hypotheek af te sluiten. In dit artikel gaan wij in op de achtergrond van deze oproep.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief