Nieuws

Onderstaand een overzicht van de actualiteiten:


Problemen met garanties

“Ja meneer. Heel vervelend. Maar de garantie is net voorbij. Ik heb de fabrikant nog voor u gebeld. Maar die kan ook niets voor u doen” Herkent u deze situatie? In dit artikel gaan wij uitgebreider in op het onderwerp “garantie”.
lees meer >

Hoe is uw inflatie?

In de media wordt het begrip “inflatie” vaak gebruikt. Hiermee wordt de mate waarin prijzen van goederen en diensten zijn gestegen, aangeduid. Deze stijging wordt gemeten door het Centraal Bureau voor de Statistiek, het CBS. Het CBS baseert zich bij de berekening van de inflatie op een pakket van goederen en diensten zoals dit gemiddeld wordt aangeschaft door de Nederlandse huishoudens.
lees meer >

Grote schenkingen ingezet om hypotheekschuld te verlagen

Bepaalde schenkingen worden fiscaal vriendelijk behandeld. Uit een onderzoek door de Algemene Rekenkamer blijkt dat “grote” schenkingen in de praktijk vooral worden gebruikt om de hypotheekschuld te verminderen.


lees meer >

Beantwoord vragen bij afsluiten nieuwe verzekering zorgvuldig

Naar aanleiding van een recente uitspraak van de Hoge Raad roepen wij in dit artikel onze relaties op om bij het afsluiten van een nieuwe verzekering de vragen die de verzekeraar stelt, zorgvuldig te beantwoorden.
lees meer >

Opzet niet verzekerd onder AVP

Voor een paar tientjes per jaar heeft u een belangrijke verzekering: de Aansprakelijkheid Verzekering voor Particulieren, AVP. Deze verzekering vergoedt de financiële schade die u als particulier veroorzaakt. U loopt bijvoorbeeld op de stoep en wilt de weg oversteken. U bent in gedachten en merkt de fietser niet op. Deze komt ongelukkig ten val. Helaas raakt de fietser als gevolg van de val invalide. Naast veel emotie en zorg kan de financiële schade in zo een situatie gemakkelijk meer dan een miljoen euro bedragen. In zo’n geval mag u blij zijn dat u over een AVP beschikt.
lees meer >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief